Κατάλογος με τους κυριότερους ACP
(Alternate Communication Providers)
Εναλλακτικοί Τηλεπικοινωνιακοί Providers
Τιμές-Πληροφορίες

 

Algonet

Πρόσβαση στο Internet, ακόμη και σε όσους δεν είναι πελάτες της εταιρείας αναφορικά με άλλες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες προσφέρει η Algonet ένας από τουες πλέον δραστήριους εναλλακτικούς παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Μάλιστα, οι τιμές της είναι αρκετά ανταγωνιστικές σε σχέση με τους "παραδοσιακούς" ISPs ενώ υπάρχει βέβαια και το δέλεαρ των πακέτων.


 

 

 

 

Τιμές-Πληροφορίες

 

 

Exonet

H Exonet Επικοινωνίες Α.Ε. είναι μια ελληνική εταιρεία επικοινωνιών υψηλής τεχνολογίας, η οποία ιδρύθηκε σε διεθνή ιδιωτικά κεφάλαια.
Προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνίας και fax σε υπεραστικούς και διεθνείς προορισμούς σε εταιρικούς πελάτες. Επιπλέον διαθέτει μια γκάμα από προπληρωμένες τηλεφωνικές κάρτες, όπως επίσης και υπηρεσίες πρόσβασης στο Internet, ιδιωτικών δικτύων VPN, ηλεκτρονικού εμπορίου και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σχεδιασμού, ανάπτυξη και φιλοξενίας ιστοσελίδων. Στα πλάνα της εταιρείας είναι να φτάσει τους 30 κόμβους μέχρι το 2002, ενώ οι προαναφερόμενες υπηρεσίες επεκτείνονται στην Ευρώπη και στις γειτονικές Βαλκανικές χώρες.

 

 

 

 

 

 

 Τιμές-Πληροφορίες

 

Intraconnect

H Intraconnect είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει στους οικιακούς πελάτης της (αρχικά μόνο στις περιοχές του Αμαρουσίου και του Χαλανδρίου) συνδέσεις ADSL. Κάτι που σημαίνει σχεδόν συνεχή σύνδεση στο Διαδίκτυο (με ταχύτητες λήψης δεδομένων της τάξεως των 256 Kbps που στην περίπτωση της αποστολής ανέρχονται στα 128 Kbps), καθώς επίσης και δυνατότητα για ταυτόχρονη χρήση δύο τηλεφωνικών γραμμών. Στα σχέδια της εταιρείας είναι η σταδιακή επέκταση της προσφοράς της και στην υπόλοιπη Αττική αλλά και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα. Σημειώνεται ότι για τους οικιακούς πελάτες υπάρχουν δύο πακέτα, ένα με χρονοχρέωση και ένα με απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

 

 

 

 

 

Τιμές-Πληροφορίες

 

Starcom Telecommunications

Ένας ακόμη εναλλακτικός που προσφέρει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ακόμη και σε μεμονωμένους πελάτες, είναι η Starcom Telecommunications. Η εταιρεία επιδιώκει να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τις συνεργίες που προκύπτουν, γι' αυτό και προσφέρει στους συνδρομητές της υπηρεσίας Time2Tak Plus δωρεάν πρόσβαση στο Internet, εφόσον η μηνιαία χρήση της υπηρεσίας Time2Talk ξεπερνάει τα 14,67 € μηνιαίως.

 

 

 

Τιμές-Πληροφορίες

 

Teledome


Δυναμική είσοδο στην αγορά των υπηρεσιών πρόσβασης στο Διαδίκτυο έχει πραγματοποιήσει τους τελευταίους μήνες η Teledome, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα αρκετά εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει τόσο τους εταιρικούς πελάτες όσο και τους οικιακούς χρήστες.

 

 

 

 

 


 
 

Econophone

Η Econophone Hellas, η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που λαμβάνει άδεια παροχής Προ - Πληρωμένων Καρτών και Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών, έχει σκοπό τον εντοπισμό και την κάλυψη των επικοινωνιακών σας αναγκών.
Η εταιρεία θα δραστηριοποιηθεί στο άμεσο μέλλον σε υπηρεσίες που σχετίζονται με το Internet, όπως συνδέσεις Dial - Up, VPN & Pre - Paid Internet